> Blog > Rust en tijd nemen voor frisse plannen

Rust en tijd nemen voor frisse plannen

Geschreven op 15 februari 2018, categorie actie
Terug naar overzicht

De vakantie staat voor de deur. Hoewel we ons als een vis in het water voelen tussen de keukens is het ook fijn om er even tussenuit te zijn. Het afgelopen halfjaar is er veel gebeurd. Trendy ontwikkelingen in de showroom zijn positief ontvangen. We hebben veel keukens mogen plaatsen. En onze klantenkring heeft zich uitgebreid, ‘gewoon’ door mond-tot-mondreclame. Wat ons betreft de beste reclame die er is. En een stimulans om door te gaan. Maar zoals gezegd… eerst ff lekker weg.

Twee leuke zomeracties

Een tweetal leuke acties hebben we tijdens de zomerperiode voor u in petto. Ten eerste die van de Keukenspecialist, de succesformule waartoe ook Johan Bos Keukens behoort en die haar eerste lustrum viert. Best de moeite waard om mee te doen, want er zijn mooie prijzen te verdienen. Zoals een week op een eiland (t.w.v. 1500,= euro!), twee keer een lang weekend Texel, twee keer een Pelgrim Grill Chef en tien Neff Olijfoliepakketten. Uiteraard moet u er wel iets voor doen. Like de Facebookpagina van Keukenspecialist.nl, deel uw favoriete cocktail en tag vervolgens degene met wie u op vakantie zou willen. Simpel, toch? Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2017. De voorwaarden staan op www.keukenspecialist.nl. Ter ere van haar nieuwe keukenlijn heeft ook Pelgrim een ‘koele deal tijdens de hete zomer’. Schaft u een complete set Pelgrim keukenapparatuur aan, dan is de koelkast gratis. Aardig meevallertje lijkt ons. Voor deze actie heeft u de tijd tot november van dit jaar (herfst… nog even niet aan denken).


KOOKLAB

Na de flinke facelift van onze showroom begin dit jaar, broeden we al weer op nieuwe plannen. Na de vakantie gaan we bezig met de (voormalige) opslagruimte naast de showroom. Aan de Textielstraat kwamen we opslagcapaciteit tekort. Dat is inmiddels opgelost door elders in Haaksbergen een bedrijfshal te huren. Nu kunnen we onze showroom uitbreiden met een demonstratieruimte. Een soort kooklab, waar we u inwijden in de fijne kneepjes van de allernieuwste keukenapparatuur. Deze is tegenwoordig voorzien van allerlei verrassende technische snufjes. Oké, met een handleiding kom je een heel eind. Bij ons kunt u echter leren alle mogelijkheden optimaal te benutten. Op termijn gaan we hier ook kookworkshops organiseren.

PLANNEN

Kent u dat, lekker luierend voor uw tentje of caravan? Languit aan het zwembad of op het strand? Dan vind je de rust en ruimte om je gedachten de vrije loop te laten. Dat gaat ons net zo. Zelf zoeken we de Franse sferen op. Mooi weertje erbij. Rondslenteren in van die nostalgische dorpjes. Lekker uit eten in een Frans restaurantje. In zo’n ‘ambiance’ borrelen vast weer mooie plannetjes op. Want keukens zijn nooit helemáál uit ons hoofd. Wellicht inspireert een andere omgeving ook u tot nieuwe ideeën voor uw (keuken)interieur. Wat u ook gaat doen de komende maanden: wij wensen u een heel fijne vakantie. Onze showroom is gesloten van 6 t/m 23 augustus. Daarna gaan we weer fris aan de slag. Kom gerust eens langs. Vanaf donderdag 24 augustus staat de deur aan de Textielstraat 15 weer wagenwijd open. WELKOM!

Delen via:

Meer blogs

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 053 – 572 29 08 voor het maken van een afspraak.