Inspiratieblog

Inspiratieblog

Selecteer thema
Toon alles Actie Ambacht Keuken+ Concept Maatwerk Trends
Rust en tijd nemen voor frisse plannen
Geschreven op 15 februari 2018, categorie actie

De vakantie staat voor de deur. Hoewel we ons als een vis in het water voelen tussen de keukens is het ook fijn om er even tussenuit te zijn. Het afgelopen halfjaar is er veel gebeurd. Trendy ontwikkelingen in de showroom zijn positief ontvangen. We hebben veel keukens mogen plaatsen. En onze klantenkring heeft zich uitgebreid, ‘gewoon’ door mond-tot-mondreclame. Wat ons betreft de beste reclame die er is. En een stimulans om door te gaan. Maar zoals gezegd… eerst ff lekker weg.

7 minuten
Bekijk blog
Zoveel smaken, zoveel sferen
Geschreven op 30 december 2016, categorie maatwerk

De laatste weken van het jaar hebben we – samen met de timmerman en de schilder – alle zeilen bijgezet om het interieur van de showroom een update te geven. En ze staan er, de nieuwste keukentrends! Op het resultaat zijn we supertrots met z’n allen. De échte beleving, het gevoel krijgen alsof je thuis in je eigen keuken zit. Met dat idee in ons achterhoofd hebben we in de showroom verschillende ‘sfeerkamers’ ingericht.

7 minuten
Bekijk blog
Keuken- en vakspecialist, Johan legt uit waarom
Geschreven op 12 oktober 2016, categorie trends

Een keuken is het kloppend hart van je huis. Een plek om te kokkerellen en te tafelen, een plek om gezellig samen te zijn en je verhalen te delen. Dat willen we je graag laten ervaren in onze showroom. Een belevingswereld die je verder brengt. Elke keukenopstelling op zich ademt zijn eigen sfeer. Alsof je thuis zit, zó moet het voelen. In deze inspirerende omgeving ontstaan nieuwe ideeën.

9 minuten
Bekijk blog
Keuken Plus concept: verlost van alle regelwerk
Geschreven op 6 april 2016, categorie keuken-concept

Geen zin in gedoe en regelwerk? Dat hoeft écht geen reden te zijn om de aanschaf van een keuken voor je uit te schuiven. Johan Bos Keukens biedt namelijk het zogeheten ‘Keuken Plus Concept’. Van A tot Z kunnen wij voor de klant alles wat komt kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken regelen. In ons netwerk bevinden zich prima vaklieden die we kunnen inzetten voor alle werkzaamheden, van sloop tot afwerking.

8 minuten
Bekijk blog
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Wegens vakantie zijn wij vanaf 30 juli tot en met 22 augustus gesloten.