> Blog > Keuken Plus concept: verlost van alle regelwerk

Keuken Plus concept: verlost van alle regelwerk

Geschreven op 6 april 2016, categorie keuken-concept
Terug naar overzicht

Geen zin in gedoe en regelwerk? Dat hoeft écht geen reden te zijn om de aanschaf van een keuken voor je uit te schuiven. Johan Bos Keukens biedt namelijk het zogeheten ‘Keuken Plus Concept’. Van A tot Z kunnen wij voor de klant alles wat komt kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken regelen. In ons netwerk bevinden zich prima vaklieden die we kunnen inzetten voor alle werkzaamheden, van sloop tot afwerking. Neem de interieurbouwer, schilder, installateur, stukadoor,  vloerenlegger. Vaste partners met wie we al geruime tijd prettig samenwerken. We kunnen op elkaar bouwen en hebben aan een half woord genoeg. Al zeg ik het zelf, het is een goed geoliede machine. Alle onderdelen van het keukenproject kunnen we netjes op elkaar afstemmen. De opdrachtgever heeft er verder geen omkijken naar.


Verlost van regelwerk

Verlost van alle regelwerk. Nou, daar hebben klanten wel oren naar. ‘Maar wat zijn dan de extra kosten?’ is de logische vraag die vervolgens bij hen opkomt. Het regelwerk is wat Johan Bos Keukens betreft een service die we kosteloos aanbieden. Alleen de werkzaamheden die onze partners uitvoeren en het materiaal dat zij gebruiken worden in rekening gebracht. Maar ook wanneer je alle bijkomende werk zelf regelt, brengt dat kosten met zich mee. Over het algemeen weerhoudt die extra uitgave mensen er niet van om gebruik te maken van Keuken Plus… Want hoe handig is het wanneer je een druk leven hebt en alle organisatorische rompslomp met een gerust hart uit handen kunt geven?

PRETTIG

Klanten die deze extra service zeer weten te waarderen zijn vijftigplussers. In de volksmond worden zij al ‘senioren’ genoemd (overigens hoor ik daar sinds kort zelf ook bij …). Dat klinkt echter een stuk oubolliger dan het in werkelijkheid is. Persoonlijk vind ik dit een prettige groep mensen om mee samen te werken. Hun bestaande keuken begint gedateerd te raken of mankementjes te vertonen. Alle nadelen ervan hebben ze ondertussen wel ontdekt. Ze zijn goed op de hoogte van wat er op de markt is en weten precies wat ze ánders willen hebben. Zoals handige extra brede en diepe lades, een verhoogde koelkast of vaatwasser en schoonmaakgemak. ‘Senioren’ hebben vaak leuke plannen om het leven in hun eigen huis aangenaam te maken. Ze willen wooncomfort en kiezen voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat ze weer jaren vooruit kunnen. Dat ze bij voorkeur aankloppen bij lokale ondernemers vinden wij natuurlijk een uitstekende zaak.

ANDERE BOEG

Denk niet dat deze leeftijdscategorie standaard voortborduurt op ‘hoe ze het nu hebben’. Ze kijken rond in onze ‘sfeerkamers’, waarin ze de nieuwste trens op keukengebied kunnen ervaren. En komen vervolgens tot de conclusie dat ze toe zijn aan iets vernieuwends. Zo valt de ‘strakke witte keuken met metalen handgreep’ bij hen in de smaak. Maar ook andere eigentijdse concepten. Senioren gooien het over een andere boeg en blijken voor de nieuwste trends te gaan. Onlangs hebben we voor een ‘gewoon’ rijtjeshuis met een kleine hoekkeuken een voorstel gemaakt voor een totaal andere indeling. Een onalledaags plan, dat door het stel-op-leeftijd werd omarmd. Prachtig om te zien, die zeventigers met een positieve kijk op het leven. Boordevol leuke plannen. Als ik er over pakweg twintig jaar zó aan toe ben, zou ik er gelijk voor tekenen!

Delen via:

Meer blogs

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 053 – 572 29 08 voor het maken van een afspraak.