Plannen maken voor een nieuwe keuken, da’s altijd leuk. Mensen die onze showroom binnenlopen hebben vaak hartstikke leuke ideeën. En wij helpen ze graag vooruit om deze te realiseren. Voor de meeste klanten geldt dat ze binnen een bepaald budget willen blijven. Maar ja, als je bezig bent met het samenstellen van je nieuwe keuken en je hebt al je wensen op een rij gezet, dan blijkt het soms meer te kosten dan je in gedachten had. Tja, wat doe je dan?

Dan maar afzien van bepaalde onderdelen? Een eenvoudige oven in plaats van het gewenste superfornuis? Verruil je het werkblad van hardsteen voor kunststof? Toch maar geen kookeiland? Natuurlijk kan dat. Voor minder geld heb je een misschien wat eenvoudiger maar toch prima keuken. Alleen nét niet de keuken van je dromen. Aan de andere kant: met een keuken kun je echt jarenlang vooruit. Als je het zo bekijkt kan het jammer zijn om die droomkeuken te laten schieten. Dus toch maar gaan voor wat je écht wil? Maar hoe kom je aan het ontbrekende geldbedrag? Best een lastig dilemma. Zeker nu extra lenen vanuit de hypotheek verleden tijd is. Johan Bos Keukens denkt graag met je mee.

Droomkeuken dichterbij?

Voor de aanschaf van een nieuwe keukens is er – onder voorwaarden – de mogelijkheid tot private lease. Wellicht brengt dat je droomkeuken dichterbij. Zoals bekend is Johan Bos Keukens aangesloten bij Keukenspecialist. Met bijna 80 aangesloten speciaalzaken is dat de grootste landelijke keukenformule. Keukenspecialist werkt samen met DTC, een betrouwbare partner op het gebied van financiering. Het enige dat wij doen is jou in contact brengen met een onafhankelijk financieel adviseur. Verder heeft Johan Bos Keukens er geen enkele bemoeienis mee. Jouw financiële situatie is een privékwestie en gaat ons verder helemaal niets aan. Dat moeten we vooral zo houden!

Hoe werkt het?

Wil je bijfinancieren? Of de keuken volledig financieren? De financieel adviseur bekijkt snel of in jouw persoonlijke situatie keukenlease mogelijk is. En zo ja, hoeveel je kunt financieren en tegen welke voorwaarden. Dat schept snel duidelijkheid. Samen maak je een afspraak over het maandbedrag en de looptijd van je lening. Je kunt rekenen op een overeenkomst op maat, helder en betrouwbaar. En het mooie is dat de rentekosten fiscaal aftrekbaar zijn. Verder kun je onbeperkt extra aflossen. Betalen in termijnen tegen een vast maandbedrag en nu plezier hebben van je droomkeuken? Voor wie dat wenst kan keukenlease een aantrekkelijke optie zijn. Zeker met de nu nog lage rentes.

Maar besef wel: geld lenen kost geld!