> Blog > Maatwerk: De hand van een ambachtelijk vakman

Maatwerk: De hand van een ambachtelijk vakman

Geschreven op 8 mei 2019, categorie maatwerk
Terug naar overzicht

Als speciaalzaak heeft Johan Bos Keukens een breed aanbod kwaliteitskeukens in huis. Ik durf gerust te zeggen: voor elk wat wils. Maar we hebben meer in onze mars: maatwerkkeukens en – interieurs. Unieke producten, tot in detail afgestemd op uw persoonlijke wensen. Handgemaakt in onze eigen werkplaats door de-man-van-het-hout: interieurbouwer Erik Noordink. Een ambachtelijk vakman in hart en nieren. Met de modernste machines weet hij het beste uit zichzelf en het hout te halen. En met diezelfde toewijding hanteert hij ook nog de ouderwetse beitel, guts en blokschaaf. Houtbewerking is Erik op het lijf geschreven. Zijn vader, heel begaafd in houtsnijwerk, was voor hem een uitstekende leermeester.


Interieurontwerp

Met dit maatwerkconcept gaan we een stap verder dan alleen keukens. Samen met Carlijn, de vaste interieurstyliste van Johan Bos Keukens, maakt ondergetekende een compleet interieurontwerp voor uw woning. Een design kastenwand, tv meubel of dressoir? Een bijzondere schouw of betimmering? In samenspraak met u ontwikkelen we ideeën en verwerken deze een uniek en tegelijkertijd praktisch ontwerp. Naadloos aansluitend op het bestaande interieur. In welke stijl dan ook.

Een voorbeeld

Schiet me ineens een sprekend voorbeeld te binnen. Door de bewoners van een Twentse boerderij werden we gevraagd een woonkeuken te ontwerpen. Het jaren zeventig interieur was nodig  vervanging toe. U kent het wel: alles wat herinnert aan ‘vroeger’ was keurig verstopt achter schrootjes. Bij de sloop ervan kwam een historische verrassing tevoorschijn: het oorspronkelijke tegelwerk, geelachtig van kleur en schitterend gecraqueleerd. Ook het originele plafond werd blootgelegd. Ineens kwam het aanvankelijke keukenontwerp in een ander daglicht te staan. We hebben het compleet omgegooid en afgestemd op de authentieke sfeer van de keuken. Kijk, dat bedoelen we nou met maatwerk. Een verbluffende make-over, je smult ervan op tv. En wij doen dat gewoon vanuit Haaksbergen.


GROEIENDE ACTIVITEIT

Het maken van een interieurontwerp is een groeiende activiteit binnen Johan Bos Keukens. Kennelijk weten mensen onze manier van aanpak te waarderen. Dat werkt voor ons heel inspirerend! Samen met u werken we graag verfrissende ideeën uit tot een uniek totaalontwerp. Ons interieurbedrijf is een op zichzelf staande onderneming, los van Johan Bos Keukens. Dat ze elkaar versterken moge duidelijk zijn. We merken dat mensen het prettig vinden dat de coördinatie van alle interieuraangelegenheden centraal wordt geregeld. De keuken, de vloer, design meubilair, binnen-zonwering, verlichting. Johan Bos Keukens werkt daartoe samen met vaste, voornamelijk lokale partners. Vaklieden waarop je kunt bouwen, die aan een half woord genoeg hebben. We weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat werkt! De lijnen zijn kort. Dat maakt ons snel en flexibel. Samen zijn we in staat om de verschillende werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen en bovendien een harmonieus geheel te creëren. En niet onbelangrijk: een prima service te verlenen. Ook nadat onze vakmensen hun werk hebben afgerond kunt u op ons rekenen!

GROET,
JOHAN BOS

Delen via:

Meer blogs

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Wegens vakantie zijn wij vanaf 30 juli tot en met 22 augustus gesloten.