> Blog > Zoveel smaken, zoveel sferen

Zoveel smaken, zoveel sferen

Geschreven op 30 december 2016, categorie maatwerk
Terug naar overzicht

De laatste weken van het jaar hebben we – samen met de timmerman en de schilder – alle zeilen bijgezet om het interieur van de showroom een update te geven. En ze staan er, de nieuwste keukentrends! Op het resultaat zijn we supertrots met z’n allen. De échte beleving, het gevoel krijgen alsof je thuis in je eigen keuken zit. Met dat idee in ons achterhoofd hebben we in de showroom verschillende ‘sfeerkamers’ ingericht. Compleet aangekleed met accessoires. Voor de finishing touch van deze leefruimtes heeft onze eigen Carlijn gezorgd. Top om zo’n jonge meid met verfrissende ideeën in huis te hebben. Op de bovenverdieping heeft Carlijn haar eigen stylingstudio. Een bron van inspiratie voor het inrichten van een droomkeuken – en desgewenst – van de complete woonomgeving.

ZOVEEL SMAKEN, ZOVEEL SFEREN

Twaalf keukenopstellingen telt de showroom van Johan Bos Keukens. Vers van de pers: Black is the New White, een geheel matzwarte keuken. Wat komt hij prachtig uit de verf. Ook de volledig in wit uitgevoerde hoogglans keuken, met Scandinavische trekjes, doet het hartstikke goed op de ‘warme’ vloer van Loman Parket. Ga gerust eens in de Long Island zitten, een chique comfortabele keuken in beachstijl.  De Brooklyn, een stoere loftkeuken met industriële uitstraling en voorzien van retro elementen, is weer totaal anders. Rond de Central Park hebben we een ‘appartement’ gebouwd. In deze moderne loftachtige keuken proef je de sfeer van het buitenleven. Hout of houtlook, aardetinten en groen in de vorm van planten en accessoires. Zo veel smaken, zoveel sferen. Hier ervaar je aan den lijve in welke basissfeer je jezelf het meest thuis voelt. En vanuit díe basis gaan we de keuken samen vorm geven. Tot in de details en helemaal naar jouw smaak en wensen.

KRACHT VAN SAMENWERKING

De kracht van samenwerken, daar kunnen Marco Loman en ik over meepraten. Want Loman Parket en Johan Bos Keukens brengen dit al jaren in de praktijk. Dat je hier ter plekke de perfecte combinatie van keuken en vloer kunt samenstellen slaat echt aan bij de mensen. Kleuren, structuren, materialen, je kunt ze direct bij elkaar zien. Het is geen pakje boter dat je koopt, het gaat hier om je nieuwe keuken. En dan wil je wel graag dat het er pico bello uitziet. Die samenwerking gaat dus perfect. En nu hebben we die uitgebreid met Noordink Binnenzonwering. Erik Noordink kennen we al als de interieurbouwer die keukens voor ons plaatst. Een echte vakman. Sinds kort heeft Erik op de eerste etage eigen ruimte ter beschikking. Daar presenteert hij zijn assortiment binnenzonwering en gaat met klanten om tafel zitten. Een mooie aanvulling op de keukens en vloeren dachten we zo! Verder zijn we bezig om ook een partner op het gebied van verlichting in onze showroom te halen. Een totaaladvies voor je interieur, daar werken we langzaam maar zeker naar toe.

VERTROUWEN

Als familie, kennissen, buren of collega’s van een klant aan wie we een keuken hebben geleverd bij ons aankloppen, omdat ze positieve geluiden over Johan Bos Keukens hebben gehoord. En dat ze er ‘gewoon’ op vertrouwen dat ‘alles goed komt’. Nou, daar doen we het voor! Ook in het nieuwe jaar. Kom gerust eens binnen om onze sfeerkamers te verkennen. Met plezier zetten we verse koffie.

Tenslotte….

EEN GOED & GEZOND 2017 GEWENST!

Delen via:

Meer blogs

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 053 – 572 29 08 voor het maken van een afspraak.