Maatwerkkeukens

Keukens op maat zijn keukens die met de hand worden gemaakt en door ons zijn ontworpen volledig naar de wensen van de klant. Deze keukens vind je niet standaard in het assortiment. Houten keukens, een keuken in een bijzondere kleur of een ingebouwd wijnrek zijn daar voorbeelden van.

Het creëren van een beleving is voor Johan Bos Keukens van onschatbare waarde. We zijn geen keukenfabriek. Meedenken in oplossingen voor de klant maar het belangrijkste: het laten zien, voelen en horen van verschillende keukenstijlen die passen bij uw wens voor een keuken op maat.

Het voordeel van een keuken op maat…

Hoe je een keuken inricht ligt mede aan de beschikbare ruimte. Bij een bescheiden ruimte is een praktische en functionele keuken de meest voor de hand liggend. Heeft u de ruimte voor een woonkeuken, dan gaat sfeer een hoofdrol spelen. Een keuken op maat is perfect voor beide ruimtes. Het grootste voordeel is dat verschillende keukenstijlen kunnen worden gecombineerd passend bij de beschikbare ruimte en uw interieur.

Download de brochure voor inspiratie.

Welke stijlen wilt u combineren? Gaat u voor een moderne strakke keuken of toch meer een warme landelijke keuken? Download de brochure en kom langs in de showroom voor inspiratie en natuurlijk een vers kopje koffie.

  Zwarte keuken op maat