Moderne Keukens

Moderne keukens?

De keuken is vaak het middelpunt van een woning. Het moet rust en gezelligheid uitstralen met een stijl die perfect aansluit bij u en uw gezin. Een keuken die tevens aansluit bij uw persoonlijke kookwensen en afgestemd is op uw kooksituatie. Al meer dan 15 jaar vervult Johan Bos Keukens in Haaksbergen de wensen van klanten als het gaat om moderne keukens.

In de showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen, wordt U gastvrij onthaald door Johan die graag de tijd neemt voor u. Elk keukenontwerp begint met een uitvoerig gesprek waarin al uw wensen en eisen worden besproken en eindigt met het spannendste deel:
de speurtocht door de showroom.

Een verrassende moderne keuken bij Johan Bos Keukens

Aan de hand van de ruimte, de gebruikswensen en de compositie van de gekozen materialen maakt de keukenspecialist in Haaksbergen een 3D presentatie. “Veel klanten zijn enorm verrast als ik ze in een vervolg gesprek hun unieke moderne keuken kan laten zien. De klant weet precies wat hij kan verwachten.” Johan Bos. Het ontwerp van de moderne keuken is zowel qua ergonomie als indeling afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Voor moderne, klassieke of warme keukens in Haaksbergen gaat u naar Johan Bos Keukens:

  • Keukens in alle mogelijke stijlen, uitvoeringen en kleuren
  • Verschillende soorten achterwanden en achterwandafwerkingen
  • Verschillende keukenbladen, van graniet, hout, composiet tot beton
  • Apparatuur van alle bekende merken, van een afzuigkap, koffiemachine, vaatwasser tot een voedselvermaler.
  • Allerhande vloeren, van tegelvloer tot parket en PVC vloeren.

Zie in onze showroom ook de mogelijkheden van Loman Parket:

  • Keuken renovatie van A tot Z.
  • Installatie door vakmensen die maatwerk leven, geselecteerd door Johan
  • De beste service, ook na de plaatsing van de keuken.

 

“Verrassend dichtbij” Johan Bos Keukens in Haaksbergen

Wilt u meer informatie over moderne keukens in Haaksbergen? Meer weten over de vele standaard extra’s? Of wilt u uw keuken renoveren?

Klik op één van de buttons om een gratis brochure aan te vragen of laat u terugbellen door Johan. Liever een persoonlijk advies met een kopje koffie? Kom dan langs in onze showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen.

bel mij terug     brochure aanvragen