> Blog > Keuken- en vakspecialist, Johan legt uit waarom

Keuken- en vakspecialist, Johan legt uit waarom

Geschreven op 12 oktober 2016, categorie trends
Terug naar overzicht

Een keuken is het kloppend hart van je huis. Een plek om te kokkerellen en te tafelen, een plek om gezellig samen te zijn en je verhalen te delen. Dat willen we je graag laten ervaren in onze showroom. Een belevingswereld die je verder brengt. Elke keukenopstelling op zich ademt zijn eigen sfeer. Alsof je thuis zit, zó moet het voelen. In deze inspirerende omgeving ontstaan nieuwe ideeën. Samen met jou een keuken componeren die in alle opzichten bij je past is ons op het lijf geschreven. Hier nemen we rustig de tijd, zodat je tot een weloverwogen keuze kunt komen. Dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

Best uniek zoals we hier met twee vakspecialisten onder één dak zitten: Johan Bos Keukens en Loman Parket. Wie een keuken uitzoekt denkt dikwijls ook aan een nieuwe vloer. Daarmee komt ook de vakman op gebied van vloeren in beeld. Wie iets nieuws uitzoekt wil de perfecte match. In onze showroom combineer je in een handomdraai kleuren en materialen. Zo komt de juiste keuze in beeld.

Trends!

Johan Bos Keukens zit bóvenop de allernieuwste trends en haalt ze meteen in huis. Zo vind je de hippe Urban Jungle stijl binnenkort gewoon in Haaksbergen, hoor. En mat zwart is de tint van morgen. Metalen accenten geven de keuken een industrieel trekje. Echt te gek! Ook de vraag naar onze Maatwerkkeukens neemt duidelijk toe. De basis komt uit de fabriek. Simpelweg omdat je dan degelijke kwaliteit hebt voor een gunstige prijs. Onze vaste interieurbouwer zorgt voor de finishing touch. Maatwerkkeukens dragen de handtekening van de ambachtsman.

Voor verfrissende interieur-ideeën hebben we jonge stylisten binnen de (keuken)muren. Binnenhuisarchitecten-in-opleiding. Al zeg ik het zelf, waar het om keukens gaat – en dan met name de technische aspecten – dan weet ik echt wel waar ik over praat. En met mijn ontwerpachtergrond ben ik ook op het gebied van de inrichting geen leek. Maar deze trendgevoelige creatieve jonge mensen voegen onmiskenbaar iets extra’s toe. Samen vormen we een sterk team. Met aandacht voor techniek en ergonomie. Voor het ‘sausje’ zorgen de interieurspecialisten. Prachtig én praktisch is onze gezamenlijke lijfspreuk. Want alles moet natuurlijk goed functioneren.

Bekend van SBS6: Alles Over Wonen

Onlangs zijn we Keukenspecialist geworden. Een succesformule waarin (tot nu toe) 74 ervaren vakmensen uit de keukenbranche zijn verenigd. Allemaal familiebedrijven net als wij. Een fantastische ‘club’ waar we graag bij horen. Keukenspecialist is onder andere verbonden met het SBS6 tv-programma ‘Alles Over Wonen’. Voor de duidelijkheid: we blijven Johan Bos Keukens en dus gewoon ons eigen ding doen. Tegelijkertijd profiteren we van de kracht van gezamenlijke inkoop en pr. Door kennis te delen kunnen we veel van elkaar leren.

Je kunt altijd op Johan rekenen

Overigens is mijn vrouw Wilma een belangrijke schakel in ons familiebedrijf. Door mij veel (tijdrovend) werk uit handen te nemen kan ik me helemaal op de keukens en de klanten concentreren. Mensen gaan er terecht vanuit ‘dat het goed komt’ als ze bij ons een keuken uitzoeken. Dat we vertrouwen hebben opgebouwd voelt goed. En mocht er een onvoorzien probleempje opduiken: dan kun je nog steeds op ons rekenen. Ook met simpele zaken als een handgreepje, een scharnier of plint zijn we graag behulpzaam. Wie dé plaatselijke Keukenspecialist wil zijn, haalt zijn neus natuurlijk niet op voor het kleine werk!

Delen via:

Meer blogs

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 053 – 572 29 08 voor het maken van een afspraak.