Home Keuken⁺ concept

Keuken⁺ concept

Geweldig vooruitzicht zo’n nieuwe keuken. Maar bij een keukenrenovatie komt wel het één en ander kijken. Zoals het ontmantelen en afvoeren van de oude keuken, aanpassen van installatiewerk, stukadoren, tegelwerk, schilderen, de vloer aanbrengen. Kortom: heel wat regelwerk. Kies je voor Keuken+, dan leidt Johan Bos het totale project in goede banen. Van begin tot eind alles in één hand, voor optimale afstemming van de verschillende werkzaamheden. Georganiseerd door Johan Bos met vertrouwde partners. Gedurende het traject word je keurig op de hoogte gehouden.

Planning en coördinatie
Demonteren oude keuken
Aanpassen installatiewerk
Stukadoren
Schilderen
Vloer
Planning en coördinatie
Johan Bos stelt een realistische en efficiënte planning op. Hij coördineert de werkzaamheden, onderhoudt het contact met de uitvoerende partijen en regelt dat de afzonderlijke werkzaamheden logisch op elkaar aansluiten.
Demonteren oude keuken
De bestaande keuken wordt volledig en vakkundig ontmanteld en eventueel sloopwerk dat nodig is wordt verricht. Daarbij hoort ook het gescheiden afvoeren van het vrijgekomen bouwafval.
Aanpassen installatiewerk
Bestaand installatiewerk – elektriciteit, gas en water – sluit dikwijls niet aan op de toekomstige situatie. Aan de hand van het nieuwe keukenplan zorgt een erkend vakman dat waterleidingen, elektriciteitsbedrading, contactdozen, afvoeren, radiatoren etc. veilig en op de juiste plek worden geïnstalleerd.
Stukadoren
Waar gesloopt wordt moeten wanden (en soms ook plafonds) worden hersteld en voorbereid op tegelwerk of andere wandafwerking. Een vakkundig stukadoor zal deze klus voor je klaren.
Schilderen
Afgestemd op de nieuwe keuken, in jóuw kleuren die je wellicht met ons hebt uitgezocht, worden kozijnen, ramen, deuren en wanden door een professionele schilder van een nieuwe verflaag voorzien.
Vloer
Wellicht moet de kale vloer worden voorbereid op de door jou gekozen vloerafwerking. Is dat parket, laminaat of pvc, dan schakelen we graag onze vaste partner Loman Parket in.

Keuken⁺ Concept in beeld

Vrijblijvende afspraak

Johan belt jou persoonlijk voor het maken van een afspraak

Maak
vrijblijvend
een afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.