Home Showroom

Een inspirerende showroom

De showroom van Johan Bos Keukens is dé plek om inspiratie op te doen. Doorgaans vind je er rond de twaalf opstellingen, elk met een eigen stijl en sfeer. Kijk er vooral op je gemak rond, op eigen houtje, met Johan Bos of met één van de interieurvormgevers. En proef van de verschillende keukensferen.

Sfeerbeleving

Al rondneuzend in de showroom wordt duidelijk voor welke keukensfeer je valt. Soms verrassend anders dan het idee waarmee je binnen bent gekomen. Eerst zetten we samen de grote richting uit. Dan is het tijd om al jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Je treft er een ruime collectie monstermateriaal aan. Fronten, werkbladen, tegels, handgrepen, kleuren. Maar ook vloeren en raambekleding. Handig om ter plekke kleur- en materiaalcombinaties te kunnen maken. Ontdek bij welke keuken jij het échte thuisgevoel krijgt.

Mijn keuken

Gemoedelijk samen rond de tafel luisteren we goed naar wat jij verwacht van een keuken. Meteen maken we schetsen, gewoon met de hand. Om je snel een eerste indruk te geven. Verder kan een rondje met één van de interieurvormgevers van Johan Bos Keukens, heel verhelderend werken. We gaan aan de slag voor jouw perfecte plaatje.

De showroom van Johan Bos Keukens heeft een aparte demoruimte. Hier laten we je de allernieuwste technische snufjes van moderne keukenapparatuur zien. Zodat je alle mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Foto’s van uit de showroom

Vrijblijvende afspraak

Johan belt jou persoonlijk voor het maken van een afspraak

Maak
vrijblijvend
een afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.