Showroom

Een inspirerende showroom

De showroom van Johan Bos Keukens is dé plek om inspiratie op te doen. Doorgaans vind je er rond de twaalf opstellingen, elk met een eigen stijl en sfeer. Kijk er vooral op je gemak rond, op eigen houtje, met Johan Bos of met één van de interieurvormgevers. En proef van de verschillende keukensferen.

Je treft er een ruime collectie monstermateriaal aan. Fronten, werkbladen, tegels, handgrepen, kleuren. Maar ook vloeren en raambekleding. Handig om ter plekke kleur- en materiaalcombinaties te kunnen maken. Ontdek bij welke keuken jij het échte thuisgevoel krijgt.

Sfeerbeleving

Al rondneuzend in de showroom wordt duidelijk voor welke keukensfeer je valt. Soms verrassend anders dan het idee waarmee je binnen bent gekomen. Eerst zetten we samen de grote richting uit. Dan is het tijd om al jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen.

Showroom in beeld

Maak een vrijblijvende afspraak
De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens. Laat uw gegevens achter en Johan belt u persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Wegens vakantie zijn wij vanaf 30 juli tot en met 22 augustus gesloten.