Home Samenwerking

Samen kom je tot meer

Vier weten meer dan één. Vanuit onvervalst Twentse noaberschap vormen Johan Bos Keukens, Loman PARKET, NOORDINK binnenzonwering en Combi interieurwerken een ijzersterke combinatie.  Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen elkaar op te gekke ideeën. Met hetzelfde doel: jouw huis mooier maken.

Vier partners onder één dak. Alle ingrediënten voor de complete aankleding van jouw keuken vind je handig bijeen in de showroom. Fraaie vloeren, sfeervolle raambekleding, bijpassende accessoires. De voor jou perfecte combinatie van materialen kan je ter plekke zien, voelen en afstemmen.

Wij werken samen met

Showroom Johan Bos Keukens

We gaan voor gaaf

Keurig werk afleveren, nee gááf! Een topproduct waarvan er geen dertien in een dozijn passen. Een stijlvol geheel waarbinnen álles klopt. Zo staan alle vier partners erin en samen hebben ze inmiddels iets moois opgebouwd.

Het viertal past bij elkaar, weet van elkaar hoe het werkt en kan onderling snel schakelen. Elkaar ondersteunen en inspireren is als vanzelfsprekend. Versterkt door frisse ideeën uit de koker van de jonge interieurvormgevers van Johan Bos Keukens. En samen hebben ze het ook nog eens gezellig. Opgeteld is dát de kracht van samenwerking.

Samenwerking in beeld

Vrijblijvende afspraak

Johan belt jou persoonlijk voor het maken van een afspraak

Maak
vrijblijvend
een afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.