Over ons

Over Johan Bos

Johan Bos Keukens is een echt familiebedrijf. Ontwerpen zit bij Johan in de genen. Samen met zijn technische achtergrond vormt dit een sterke combi. Iets bijzonders maken van jouw keuken, standaard of handgemaakt, dát is zijn missie. Johan kijkt op een andere manier naar keukens. Zijn talent is het bedenken van onverwacht verrassende oplossingen. Dat zie je terug in de opstelling, in de uitstraling, in alles. En altijd vertaald in jouw persoonlijke smaak.

Johan Bos Keukens is verrassend dichtbij

Georiënteerd op Haaksbergen en omgeving is Johan Bos Keukens letterlijk dichtbij. We werken samen met lokale partners. Oók figuurlijk zijn we dichtbij. Met oprechte aandacht luisteren we naar de mensen. Om ons goed in te kunnen leven in hun wensen en verwachtingen. Om bij hen de juiste snaar te raken. Blij verraste mensen, dát is onze beloning.

Daarom kies je voor Johan Bos Keukens

  • Johan Bos Keukens is aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dat betekent voor jou een kwaliteitskeuken voor een goede en eerlijke prijs
  • We doen uitsluitend zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Forse inkoopkracht stelt ons in staat bijzondere keukens naar Nederlandse smaak te realiseren
  • Technische kennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp
  • Samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een geweldig product.

Zo gaat Johan Bos Keukens te werk

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al je wensen.

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensenlijst maken wij meteen één of meerdere ontwerpen die een goed beeld weergeven van jouw keuken.

3. Uitwerking

Het ontwerp van je voorkeur wordt vervolgens met speciale software uitgewerkt tot een fotorealistische presentatie.

4. Vervolggesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin direct een eerlijke prijs.

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten bevestigen we de opdracht in een gespecificeerde omschrijving. Dat voorkomt (onaangename) verrassingen achteraf.

6. Montage en nazorg

Door onze ervaren monteurs wordt uw keuken kookklaar geïnstalleerd. Ook daarna kunt u rekenen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens.

Maak een vrijblijvende afspraak
De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens. Laat uw gegevens achter en Johan belt u persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Wegens vakantie zijn wij vanaf 30 juli tot en met 22 augustus gesloten.