> Verhalen > David en Nicole

Strak en modernDat is 'm!

David en Nicole, Haaksbergen

David en Nicole hadden een ander huis gekocht dat ze bovendien vóór ze er gingen wonen wilden verbouwen. “Nu hadden we de kans om voor het eerst zélf een keuken uit te kiezen. Heel leuk, maar niet iets dat je zomaar even doet. Zo’n keuken moet mínstens twintig jaar mee vinden wij. Het gaat om een behoorlijke bedrag. Je moet er dus wél echt achter staan.”

De mensen achter het verhaal

Johan Bos begrijpt dat de aanschaf van een keuken belangrijk is voor je. Hij wil écht voor jou dat jij een droomkeuken hebt.

David en Nicole, Haaksbergen

Verhalen in beeld

Leefkeuken

Van een keuken in een natuurlijke houtkleur met een zwart granieten werkblad switchten ze naar een zwarte houten keuken met een licht werkblad. “He-le-maal mooi met die zwarte kraan en zwarte spoelbak. Maar compleet anders dan ons eerste idee. Dat is best grappig.” Voor de verdere aankleding deed het stel inspiratie op in de showroom. “Daar zagen we dat bijpassend behang een leuk effect heeft. Ook van Carlijn, de interieurontwerper, hebben we kleuradviezen gekregen. Al met al is het een mooi geheel geworden. Johan was zelf ook blij. Hij begrijpt dat de aanschaf van een keuken belangrijk is voor je.” Nicole en David vinden hun keuken ‘een pronkstuk’ “Het mooiste deel van ons huis. Het is precies de leefkeuken geworden die we bedoelden. Terwijl wij brood maken zitten de kinderen aan de bar. Heel gezellig.”

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 053 – 572 29 08 voor het maken van een afspraak.