Home Maatwerk in beeld

Maatwerk in beeld

Met een handgemaakte keuken heb je een uniek ambachtelijk product in huis. Materiaal, kleur, indeling, details… alles is volledig afgestemd op jouw wensen. Geheel volgens het ontwerp dat we uiteindelijk samen hebben gemaakt. Maatwerk ten voeten uit, voor jarenlang plezier.

Nét dat beetje extra

Niets mis met een fabriekskeuken, maar een handgemaakte keuken heeft nou eenmaal nét dat beetje extra. Helemaal in de stijl die past bij jou leveren we maatwerk in alle opzichten. Een kastenwand, een schouw, sierlijsten of een kleurnuance die jij voor ogen had. Handwerk wint op details. Een handgemaakte keuken wordt vervaardigd in Haaksbergen, in onze eigen werkplaats. Het domein van ambachtelijk meubelmaker Erik Noordink. Een gepassioneerd vakman met dertig jaar ervaring en oog voor detail. En al zeggen we het zelf: Erik kán er wat van!

Vakmanschap en Passie

Strak modern of landelijk, een handgemaakte keuken ademt ambachtelijk vakmanschap. Erik Noordink legt de lat hoog. Hij is een Pietje precies en besteedt veel aandacht aan details. En dat zie je terug.

Maatwerk keukens handgemaakt

Maatwerk in beeld

Vrijblijvende afspraak

Johan belt jou persoonlijk voor het maken van een afspraak

Maak
vrijblijvend
een afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.