Maatwerk in beeld

Maatwerk in beeld

Met een handgemaakte keuken heb je een uniek ambachtelijk product in huis. Materiaal, kleur, indeling, details… alles is volledig afgestemd op jouw wensen. Geheel volgens het ontwerp dat we uiteindelijk samen hebben gemaakt. Maatwerk ten voeten uit, voor jarenlang plezier.

Een handgemaakte keuken wordt vervaardigd in Haaksbergen, in onze eigen werkplaats. Het domein van ambachtelijk meubelmaker Erik Noordink. Een gepassioneerd vakman met dertig jaar ervaring en oog voor detail. En al zeggen we het zelf: Erik kán er wat van!

Nét dat beetje extra

Niets mis met een fabriekskeuken, maar een handgemaakte keuken heeft nou eenmaal nét dat beetje extra. Helemaal in de stijl die past bij jou leveren we maatwerk in alle opzichten. Een kastenwand, een schouw, sierlijsten of een kleurnuance die jij voor ogen had. Handwerk wint op details.

Maatwerk in beeld

Maak een vrijblijvende afspraak
De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens. Laat uw gegevens achter en Johan belt u persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak

TopmerkenBij een keuken van Johan Bos past topkwaliteit
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Johan
AFSPRAAK MAKEN
X

Wegens vakantie zijn wij vanaf 30 juli tot en met 22 augustus gesloten.