> Verhalen > De Nooy

Eenvoudigen functioneel

“Dit is onze huidige keuken. Doe maar eens een voorstel!” Met die (uitdagende) woorden én een foto kwamen Marieke en Gerard de showroom van Johan Bos Keukens binnen. Het stel had een landelijke stijl in gedachten, passend bij de sfeer van hun woning. “Maar dan wel strak en modern. Want we houden van eenvoudig en functioneel.”

De mensen achter het verhaal

De persoonlijke benadering en leuke creatieve ideeën van Johan Bos spraken ons aan. Het goede gevoel heeft de doorslag gegeven.

Gerard en Marieke

Verhalen in beeld

Maatwerk

Een budget, dat hadden Gerard en Marieke ook. “Daarbinnen is het gelukt om een mooie keuken te realiseren. Zelfs met een op maat gemaakt wandmeubel voor de inbouwapparatuur. Dat Johan Bos een eigen meubelmakerij heeft is echt een pluspunt! De muren van onze keuken zijn namelijk niet allemaal even recht. Maar Erik Noordink heeft keurig maatwerk geleverd.” Ook de schouw, door Johan ontworpen in dezelfde stijl als de keuken, heeft Erik op maat gemaakt. “Over de verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn we heel content.” Thuis is Gerard degene die het vaakst kookt. Echtgenote Marieke is meer van het bakken. Beide beleven veel plezier aan hun nieuwe keuken met kwaliteitsapparatuur. “Ook logistiek steekt het goed in elkaar. Alles zit op een handige plek. Ja, het klopt gewoon.”

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.