> Verhalen > Neijs

We voeldenons gehoord

De klant vertelt…
Michael Neijs, organisatieadviseur, en Marije Neijs, GZ-psycholoog, wonen met hun twee dochtertjes in Haaksbergen. “We kenden Johan Bos keukens al van naam”, vertelt Michael Neijs. “Onze buren en een goede vriend kochten hun keuken bij hem, zo zijn we gaan kijken.”

De mensen achter het verhaal

… maar welke keukenopstelling dan het meest ideaal was, dat wisten we niet. Daar heeft Johan Bos ons heel goed mee geholpen. Hij tekende uit de hand mee en deed op die manier een aantal ideeën aan de hand.

Michael en Marije

Verhalen in beeld

Waar bent u specifiek blij mee?

“Het maatwerk maakt dit tot een unieke keuken”, stelt Michael. “Behalve mooi is de keuken ook prettig in gebruik. Dat merken we elke dag. De visgraat achterwand steekt heel fraai af, zonder dat het teveel aanwezig is. We hebben veel werkruimte: het aanrechtblad is meer dan vier meter lang en extra diep. Heel praktisch met de kinderen als ze cakejes willen bakken.” De familie Neijs wilde graag een mooie houtstijl en vond die bij Johan Bos. “Hij liet ons planken zien, gemaakt van eikenhouten balken, met veel kleurverschillen en een hele mooie structuur. De nerf loopt door over de laden; je ziet dus dat het één plank is.” Ook het complete pakket aan diensten bij Johan Bos is de familie Neijs goed bevallen. “En dat er alle tijd voor ons genomen is. We voelden ons gehoord.”

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.