> Verhalen > Rerink

Denkt meeMaar nooit opdringerig

“Of de keuken aan onze verwachtingen voldoet? Méér dan dat!”, klinkt het enthousiast. Na de positieve ervaring van kennissen met Johan Bos Keukens besloten Evelien en Niek een kijkje te nemen in de showroom. “Die mensen waren super tevreden. Wat zij ons hadden verteld klopte inderdaad. Johan is creatief en denkt volop met je mee, maar nooit opdringerig. En hij houdt zich aan afspraken. Dat vonden we prettig.”

De mensen achter het verhaal

Johan is creatief en denkt volop met je mee, maar nooit opdringerig. En hij houdt zich aan de afspraken. Dat vonden wij heel prettig.

Niek en Evelien, Hengelo

Verhalen in beeld

Keuken+ Concept

Vóór de montage van hun nieuwe keuken waren in de bestaande ruimte wat aanpassingen nodig. Zoals het aanbrengen van een verlaagd plafond en het verplaatsen van elektriciteit en installatiewerk. Ook de wanden en het plafond moesten opnieuw worden gestuukt. “Dat betekent dat verschillende bedrijven in de goede volgorde én op het juiste moment hun ding moeten doen. Alles moet kloppen. Dat is nogal veel regelwerk”, aldus Niek. Het stel besloot gebruik te maken van het Keuken+ Concept van Johan Bos.  “Eerst hebben we samen de hele planning doorgesproken. Omdat Johan samenwerkt met verschillende zzp’ers kan hij via zijn eigen netwerk veel leveren. Hij heeft alles rond de keuken georganiseerd. En dat heeft hij goed gedaan! Wij hadden er zelf geen omkijken naar.”

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.