Home Keuken Delden

Keukens Delden

Een nieuwe keuken in Delden: jouw zoektocht begint natuurlijk bij Johan Bos Keukens. Bij Johan kan je inspiratie opdoen in een ongedwongen en ontspannen omgeving, zonder dat je vandaag nog moet beslissen over jouw nieuwe keuken. 

Voor het zover is, is het prettig om eens rustig rond te kijken. Dit kan in de showroom van Johan Bos Keukens. De showroom is voorzien van zo’n twaalf opstellingen met verschillende keukenstijlen en sferen. Zo ontdek je van welke stijl je echt blij wordt. 

Ga je voor strak en modern of past een landelijke keuken beter bij jou? Wil je rustig zelf rondkijken, dan kan dat uiteraard. Liever een advies of een rondleiding? Dan leidt Johan je graag rond. Gaat het niet alleen om een nieuwe keuken in Delden, maar wil je ook een nieuw interieur of een nieuwe vloer? Ook dan kan je bij Johan Bos Keukens terecht. Bij een nieuwe keuken komt een hoop regelwerk kijken. 

Kies je voor het Keuken+ Concept, dan regelt Johan al het regelwerk. Dit omvat het gehele project, van begin tot eind en alles in een hand. Natuurlijk word je tijdens het gehele traject op de hoogte gehouden. Denk aan de planning en coördinatie, demonteren van de oude keuken, aanpassen van installatiewerk, stukadoren, schilderen en de vloer. 

Download de gratis brochure vol inspiratie!

4 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dat betekent voor jou een kwaliteitskeuken in Delden voor een eerlijke en nette prijs
  • Uitsluiten doen wij zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Forse inkoopkracht stelt ons in staat unieke keukens naar Nederlandse smaak te realiseren
  • Technische kennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp
  • Samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een geweldig product.

Maak een vrijblijvende afspraak

Natuurlijk beginnen we eerst met een heerlijke kop koffie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Johan, uiteraard in zijn prachtige showroom, brengen we jouw wensen in beeld. Ontspannen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Geef jouw wensen gerust aan. 

Tijdens deze afspraak: 

✔ Werken we jouw ideeën en wensen uit met behulp van een handschets
✔ Leidt Johan je rond door de showroom en laat hij je verschillende stijlen zien, voelen en horen
✔ Geeft Johan jou een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een goede keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een ontspannen sfeer brengen wij al jouw ideeën in beeld. Heb je al ideeën, dan zullen we daar uiteraard ook naar kijken. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Van tevoren kun je ook gratis mijn brochure downloaden

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij direct één of meerdere ontwerpen die een helder beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur voor een ontwerp, dan werken we dit ontwerp met behulp van speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende, te hoge adviesprijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een uitgebreide omschrijving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken geheel kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een keuken in Delden, maar word je naderhand ook netjes geholpen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.