Home Keuken Eibergen

Keukens Eibergen

Een handgemaakte keuken in Eibergen, die kies je niet zomaar. Kies je voor Johan Bos Keukens dan heb je een uniek, ambachtelijk product in huis. Het zit ‘m in het materiaal, de kleur, de indeling en in de details. Alles is afgestemd op jouw wensen. Voordat je weet wat bij je past, is het wellicht prettig om eens verschillende keukens en stijlen te bekijken. 

Wat is er überhaupt mogelijk? In de ruime showroom van Johan Bos Keukens hangt een ongedwongen en ontspannen sfeer. De showroom is voorzien van zo’n twaalf opstellingen. Elke opstelling is weer anders, waardoor je ontdekt welke stijl bij jou past. Waar word je echt blij van? Bij Johan Bos Keukens ontdek je jouw droomkeuken in Eibergen. 

Er is niets mis met een fabriekskeuken, maar het is de handgemaakte keuken die net wat extra’s biedt. Geheel naar jouw eigen wensen en ideeën, met de details die jij wenst. De keuken wordt handgemaakt in Haaksbergen, waar de showroom zich ook bevindt. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. 

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen en ideeën, waarna je zelf kunt rondkijken of een rondleiding van Johan krijgt. Ook maken we een handgeschetst ontwerp voor je, zodat je al een idee hebt van hoe de keuken eruit zal gaan zien.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Onze keukenzaak nabij Eibergen is gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat. Ons service- en werkgebied omvat zo’n beetje Winterswijk tot Oldenzaal
  • Johan Bos Keukens is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dat betekent voor jou een kwaliteitskeuken voor een goede en eerlijke prijs
  • We doen uitsluitend zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Forse inkoopkracht maakt mogelijk dat wij bijzondere keukens naar Nederlandse smaak realiseren
  • Technische kennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp
  • Onze samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een fantastisch eindproduct.
  • Liever alles uit handen geven aan Johan rondom het plan- en regelwerk? Kies voor het Keuken+ Concept. Het complete project wordt voor je in goede banen geleid.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eerst beginnen we eerst met een heerlijke kop koffie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Johan, in zijn prachtige showroom, brengen we jouw wensen in beeld. Ontspannen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Geef jouw wensen gerust aan. 

Tijdens deze afspraak: 

Werken we jouw ideeën en wensen uit met behulp van een handschets
Leidt Johan je rond door de showroom en laat hij je verschillende stijlen zien, voelen en horen
Geeft Johan jou een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een goede keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een gemoedelijke sfeer brengen wij al jouw wensen in kaart. Weet je al wat je wilt, dan zullen we daar uiteraard ook naar kijken. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Van tevoren kun je ook gratis mijn brochure downloaden

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij direct één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur voor een ontwerp, dan werken we dit ontwerp met behulp van speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende, hoge prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een uitgebreide omschrijving. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken volkomen kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een keuken in Eibergen, maar word je later ook netjes geholpen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.