Home Keukens Oldenzaal

Keukens Oldenzaal

Johan Bos Keukens verzorgt en onderhoudt al meer dan 15 jaar de keukens van klanten in Oldenzaal. Denk ook aan nieuwe keukens op maat met een moderne, klassieke of landelijke uitstraling. Elke gerealiseerde keuken, uit de hand van Johan, heeft een perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’. 

Net ver van Oldenzaal, in Haaksbergen, is Johan Bos Keukens gevestigd. De keukenzaak beschikt over een grote showroom waarin Johan samen met jullie op zoek gaat naar jullie droomkeuken. Onder het genot van een kopje koffie en tijdens een persoonlijk gesprek, waarin Johan de tijd neemt die nodig is, brengt Johan jullie wensen in kaart. In de showroom laat hij je graag de verschillende keukenstijlen zien, voelen en horen.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Oldenzaal, Enschede, Hengelo en omgeving
  • Technische kennis en ervaring aanwezig voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: voor jou een kwaliteitskeuken voor een eerlijke en nette prijs. Geen torenhoge adviesprijzen en onrealistische kortingen. 
  • Johan zorgt er niet alleen voor dat je straks over jouw droomkeuken beschikt, maar plant allerlei zaken voor je in. Denk aan de stukadoor, monteur, installateur, etc.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

Natuurlijk begint de wens voor een nieuwe keuken bij een heerlijke kop koffie. In de showroom begint het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens en stijlen. Laat jouw gegevens achter, waarna Johan je terugbelt om een vrijblijvende afspraak te maken.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een ongedwongen sfeer inventariseren wij al uw wensen. Misschien heb je zelf al ideeën opgedaan? Laat het Johan gerust weten. 

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed beeld van je keuken krijgt.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp werken we met speciale software verder voor je uit in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We laten je het ontwerp en de bijbehorende begroting zien. Bij Johan Bos Keukens nabij Oldenzaal is het vanzelfsprekend: wij bieden je meteen een eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en na het opmeten van de keuken bij je thuis, bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

De keuken wordt kookklaar gemonteerd door onze ervaren interieurbouwers. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.