Home Keukens Winterswijk

Keukens Winterswijk

Inmiddels vervult Johan Bos Keukens al meer dan 15 jaar de wensen van klanten in Winterswijk door een keuken op maat te realiseren. Van moderne, klassieke tot landelijke keukens op maat. Bij Johan kun je niet ‘alleen maar’ voor jouw droomkeuken terecht, maar regelt hij ook allerlei bijkomstigheden van A tot Z voor jou. Van een gedegen advies tot het inplannen van de monteur, elektricien en stukadoor.

Samen met jou neemt Johan alle tijd die nodig is voor een keuken op maat. Hij brengt de wensen in kaart om een digitaal 3D ontwerp te maken van de keuken op maat. In de showroom laat hij je verschillende keukenstijlen zien, voelen en horen.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op keukens in Winterswijk, Groenlo, Vreden, Nordhorn, Lochem en omgeving. Het werk- en servicegebied van Johan is voornamelijk Oost-Nederland (Overijssel en Gelderland) en een stukje Duitsland.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: zo betaal je altijd een eerlijke en nette prijs voor jouw droomkeuken. Geen onrealistische bedragen, daarvoor ga je naar Johan Bos Keukens.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Ook hoort hier het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens bij. Johan leidt je graag rond in de showroom, natuurlijk geheel ongedwongen. Laat jouw gegevens achter en Johan belt je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al jouw wensen. Wellicht heb je zelf al wat ideeën uitgewerkt? Die zijn natuurlijk welkom!

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed inzicht over je keuken krijgt.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We tonen je het ontwerp en laten je de bijbehorende begroting zien. We bieden je meteen een eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en na het inmeten van de keuken bij jou thuis, bevestigen wij jou alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijke en heldere afspraken.

Over ons

6. Montage en nazorg

De keuken wordt kookklaar gemonteerd door onze ervaren interieurbouwers. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.