Home Keukens Enschede

Keukens Enschede

Al meer dan 15 jaar vervult Johan Bos Keukens de wensen van klanten in Enschede met een moderne, klassieke of landelijke keuken. Van wens tot ontwerp en de complete uitvoering tot de planning, daar draait Johan zijn hand niet voor om. Bij ons draait het om de perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’. Meer dan keukens: Johan Bos Keukens.

De zoektocht naar dé perfecte keuken start in Haaksbergen aan de Textielstraat, niet ver van Enschede. Het begint bij persoonlijk contact waarin Johan de tijd neemt die nodig is om jouw wensen in kaart te brengen. Heb je nog geen wensen of weet je niet wat er mogelijk is? Geen enkel probleem. Johan laat je graag keukens en keukenstijlen zien, voelen en horen in de showroom.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Enschede en omgeving: van Enschede tot Winterswijk, van Lochem tot Gronau. Het werk- en servicegebied van Johan omvat Oost-Nederland en een gedeelte van Duitsland.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: zo betaal je nooit teveel voor jouw kwaliteitskeuken. Bij Johan betaal je een eerlijke en nette prijs.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een lekkere kop koffie. Met Johan zie, voel je en hoor je de verschillende keukens en keukenstijlen. Horen, zou je misschien wel denken? Nou, bij sommige keukens hoor je nauwelijks dat je een keukenkastje sluit. 

Laat jouw gegevens achter en Johan belt je persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer inventariseren wij al jouw wensen.

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed beeld van je toekomstige droomkeuken krijgt.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek tonen wij je het ontwerp en de begroting. We bieden je meteen een eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en na het inmeten van de keuken bij je thuis, bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers zorgen ervoor dat de keuken geheel kookklaar gemonteerd wordt. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen.

Vrijdagavond 29 september zijn wij gesloten.