Home Keuken Almelo

Keukens Almelo

Wil jij een prachtige designkeuken in Almelo? Een maatwerk keuken, die past bij jouw interieur? Voor een luxe keuken van hoge kwaliteit moet je bij Johan Bos Keukens zijn. De zoektocht naar jouw droomkeuken begint hier, omdat Johan over een grote showroom beschikt. De showroom is ingericht met zo’n twaalf unieke opstellingen, zodat je de verschillende stijlen, materialen en kleuren kunt zien en met elkaar kunt vergelijken. 

Misschien heb je al een beeld van jouw wensen, maar als je pas aan de zoektocht begint, is het wel zo prettig dat er ook veel te zien valt. Je bent van harte welkom in de showroom van Johan om eens rond te kijken. Ook kan je een vrijblijvende afspraak maken, zodat Johan je rond kan leiden en er vooraf een kopje koffie gedronken kan worden. Dit is geheel vrijblijvend, waarbij je jouw wensen en ideeën op tafel kunt leggen.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is gevestigd in Haaksbergen, wat gemakkelijk aan te rijden is vanuit Almelo. Johan richt zich op een groot gedeelte van Overijssel en Gelderland.
  • Wij zijn aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dat betekent dat wij een kwaliteitskeuken voor een goede en eerlijke prijs kunnen leveren.
  • We doen uitsluitend zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Forse inkoopkracht stelt ons in staat bijzondere keukens naar Nederlandse smaak te realiseren
  • Technische kennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp
  • Onze samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een geweldig eindproduct.
  • Met het Keuken+ Concept van Johan Bos Keukens wordt alles geregeld door Johan: hij leidt het gehele project in goede banen. Hier kan je voor kiezen als je het plan- en regelwerk liever wilt uitbesteden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Jouw wens voor een nieuwe keuken in Almelo begint bij een kopje koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Johan laat je verschillende keukens, voelen en horen: er zijn zo’n twaalf opstellingen, met elk een andere stijl, andere kleuren en materialen
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een gemoedelijke sfeer brengen wij al jouw wensen in kaart. Heb je al ideeën, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Zo starten we letterlijk bij het begin. Neem van tevoren gerust een kijkje in mijn brochure.

Over ons

2. Ontwerp

Op basis van jouw wensen maken wij meteen één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Als je een voorkeur hebt voor een ontwerp, zullen we dit ontwerp met behulp van speciale software voor je uitwerken tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin direct een eerlijke prijs. Geen misleidende hoge prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Zodra jij akkoord bent en nadat wij de keuken in Almelo bij jou thuis hebben ingemeten, zullen we de opdracht bevestigen middels een gedetailleerde beschrijving. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers installeren jouw keuken volkomen kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een nieuwe keuken in Almelo, maar word je nadien ook goed geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.