Home Keukens Gelderland

Keukens Gelderland

Al meer dan 15 jaar vervult Johan Bos Keukens de wensen van klanten in Gelderland als het gaat om moderne, klassieke of landelijke keukens

De showroom van Johan Bos Keukens vind je in Haaksbergen (Overijssel) op de grens van Gelderland. Hier start de zoektocht naar een nieuwe keuken. Het begint bij persoonlijk contact waarin Johan de tijd neemt die nodig is om jouw wensen in kaart te brengen. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukenstijlen.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Gelderland en omgeving. Richt zich ook op Nordhorn en Gronau.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa
  • Bij Johan kan je terecht voor meer dan alleen keukens in Gelderland: Johan regelt de planning met stukadoors, monteurs en schilders. Soms val je van het een in het ander, dan komt er ook nog wel eens een nieuw interieur bij.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint natuurlijk bij een goede kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens in de showroom van Johan Bos Keukens. Laat jouw gegevens achter en Johan belt je persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek en in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al jouw wensen.

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed inzicht in jouw keuken krijgt. Zowel de details, maar ook het grotere geheel wordt duidelijk in kaart gebracht. Wat bijschaven hier en daar, dat is uiteraard mogelijk.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie. Hierdoor krijg je een heel duidelijk beeld van jouw nieuwe keuken.

Over ons

4. Tweede gesprek

We tonen je het ontwerp en de begroting. We bieden je meteen een eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en na het inmeten van de keuken, bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

De keuken wordt kookklaar gemonteerd door onze ervaren interieurbouwers. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.