Home Keukens Nordhorn

Keukens Nordhorn

Ruim 15 jaar is Johan Bos Keukens dé keukenspecialist aan de Duitse grens en Nordhorn (Duitsland). Hij vervult de wensen van klanten door een moderne, klassieke of landelijke keuken op maat te realiseren. 

Johan is de sleutel tot een nieuwe droomkeuken. Het begint met een kopje koffie, jouw wensen en de ruime ervaring, maar toch een frisse blik van Johan Bos Keukens. Daar hoort ook bij: het laten zien, voelen en horen van verschillende keukenstijlen in de showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen (Nederland).

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Nordhorn, Gronau, Vreden en Oost-Nederland: van Winterswijk tot Enschede, overal vind je de praktische en prachtige keukens van Johan Bos.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: mede daardoor een eerlijke en nette prijs voor jouw kwaliteitskeuken. 
  • Om jouw droomkeuken te realiseren regelt Johan allerlei zaken: denk aan de monteur, stukadoor, schilder en de afwerking. Wil je ook iets aan het interieur wijzigen? Johan regelt het voor je.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Daar hoort natuurlijk het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens bij. Laat jouw gegevens achter, waarna Johan je persoonlijk opbelt voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al jouw wensen. Heb je misschien al ideeën opgedaan? Laat het mij weten tijdens dit eerste, vrijblijvende gesprek. Zijn er nog andere wensen, zoals een aanpassing in het interieur? Ook daarbij helpen wij je graag.

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed inzicht over jouw keuken krijgt.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We tonen je het ontwerp en de begroting. We bieden je meteen een eerlijke en nette prijs. Wil je een nieuwe keuken in Nordhorn kopen bij Johan Bos Keukens, dan hoef je je geen zorgen te maken over torenhoge adviesprijzen en onrealistische kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

De keuken wordt kookklaar gemonteerd door onze ervaren interieurbouwers. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen. Naderhand kan je vertrouwen op de service van Johan Bos Keukens.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.