Home Keuken Gronau

Keukens Gronau

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Gronau? Dat is een beslissing die je natuurlijk niet zomaar maakt. Daar gaat een hoop aan vooraf, namelijk het bekijken van de verschillende mogelijkheden, materialen, stijlen en kleuren. Heb je al een idee, of is alles nieuw voor je? Bij Johan Bos Keukens kan je gerust eens vrijblijvend in de showroom komen kijken. Er hangt een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. 

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring en technische kennis zorgt Johan ervoor dat jij je verbaast. Ga je voor een moderne designkeuken of past een landelijke keuken meer bij jou? Laat je inspireren door Johan Bos Keukens: kwaliteitskeukens voor een eerlijke en nette prijs.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

4 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Gronau, Nordhorn, Overijssel en Gelderland: gevestigd in Haaksbergen aan de Textielstraat. Wij zijn gemakkelijk aan te rijden vanuit Gronau. 
  • Technische kennis en ervaring is ruim aanwezig voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Onze keukenzaak nabij Gronau is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa: zo kunnen wij jouw kwaliteitskeuken voor een eerlijke en nette prijs leveren.
  • Wil je liever zo min mogelijk regelwerk, dan kies je voor het Keuken+ Concept van Johan Bos Keukens. Johan neemt al het regelwerk uit handen en zorgt ervoor dat het gehele project in goede banen wordt geleid.

Maak vrijblijvend een afspraak

Jouw wens voor een nieuwe keuken begint bij een heerlijke kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn unieke showroom.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

• Geschetste uitwerkingen van ideeën
• Johan laat je verschillende keukens, voelen en horen: er zijn zo’n twaalf opstellingen, met elk een andere stijl, andere kleuren en materialen
• Een eerlijk en transparant advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een ongedwongen sfeer brengen wij al jouw wensen in kaart. Heb je al wat ideeën, dan zullen we daar uiteraard rekening mee houden. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Neem van tevoren gerust een kijkje in mijn brochure.

Over ons

2. Ontwerp

Op basis van jouw wensen maken wij meteen één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Als je een voorkeur hebt voor een ontwerp, zullen we dit ontwerp met behulp van speciale software voor je uitwerken tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende, hoge prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Zodra jij akkoord bent en nadat wij de keuken bij jou thuis hebben ingemeten, zullen we de opdracht bevestigen middels een gedetailleerde beschrijving. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers installeren jouw keuken volkomen kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een nieuwe keuken in Gronau, maar word je naderhand ook uitstekend geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.