Home Keuken Overijssel

Keukens Overijssel

Een nieuwe keuken in Overijssel kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Een keuken moet je echt omver blazen, moet bij je passen en voldoen aan jouw wensen. Al meer dan 15 jaar voorziet Johan Bos Keukens veel klanten in Overijssel van een moderne, landelijke of klassieke keuken op maat. Bij velen start de zoektocht in Haaksbergen, gelegen in een van de mooiste provincies van Nederland. 

Het begint eerst met persoonlijk contact, onder het genot van een lekker kopje koffie. Wat zijn jouw wensen en ideeën? Welke stijl spreekt je aan? Heb je nog geen wensen of weet je niet wat er mogelijk is? Johan neemt de tijd voor je en laat je keukens zien, voelen en horen in de showroom. Natuurlijk kan je ook gerust zelf rondkijken. Wat je maar wilt! 

Download de gratis brochure vol inspiratie!

4 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Overijssel en Gelderland, maar ook op Gronau en Nordhorn
  • Technische kennis en ervaring is ruim aanwezig voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Onze Keukenzaak nabij Overijssel is aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: zo kunnen wij een kwaliteitskeuken voor een eerlijke en nette prijs leveren.
  • Bij Johan kan je kiezen voor het Keuken+ Concept. Er komt veel kijken bij het renoveren of plaatsen van een keuken. Johan zorgt ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Denk aan de planning en coördinatie, demonteren van de oude keuken, het aanpassen van installatiewerk, stukadoren, schilderen en het leggen van een nieuwe vloer.

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een heerlijke kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens doet Johan in de showroom. Laat jouw gegevens achter, waarna Johan je persoonlijk belt voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een ongedwongen sfeer brengen wij al jouw wensen in kaart. Heb je al wat ideeën, dan zullen we daar uiteraard rekening mee houden. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Tip: van tevoren kun je mijn brochure kosteloos downloaden

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij meteen één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur voor een ontwerp, dan werken we dit ontwerp met behulp van speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende, hoge prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Zodra jij akkoord bent en nadat wij de keuken bij jou thuis hebben ingemeten, zullen we de opdracht bevestigen middels een gedetailleerde beschrijving. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers installeren jouw keuken volkomen kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een nieuwe keuken in Overijssel, maar word je in een later stadium ook goed geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.