Home Keukens Hengelo

Keukens Hengelo

Inmiddels vertaalt Johan Bos Keukens al meer dan 15 jaar de wensen van zijn klanten in Hengelo naar moderne, klassieke of landelijke keukens. Er is altijd een perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’. 

Een nieuwe keuken in Hengelo begint bij persoonlijk contact waarin Johan de tijd neemt die nodig is om jouw wensen in kaart te brengen. In de ruime showroom begint Johan met het laten zien, voelen en horen van verschillende keukenstijlen.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Hengelo en omgeving, van Winterswijk tot aan Enschede, maar ook voor klanten richting Nordhorn en Gronau zorgt Johan voor een droomkeuken op maat.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: zo zorgt Johan ervoor dat jouw kwaliteitskeuken gerealiseerd wordt, maar wel voor een nette en eerlijke prijs.
  • Van A tot Z voor je geregeld: denk aan de planning voor de monteur, elektricien, stukadoor, schilder en eventueel de interieurbouwer. Johan Bos Keukens: meer dan alleen keukens.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

Jouw wens voor een nieuwe keuken begint uiteraard bij een goede kop koffie. Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens. Laat jouw gegevens achter, waarna Johan je persoonlijk belt voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al jouw wensen. Zijn er beelden van keukens die je mooi vindt? Wat vind je belangrijk qua apparatuur?

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed beeld van jouw keuken krijgt. Zo zie je de keuken vanuit meerdere perspectieven. 

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We tonen je het ontwerp en de bijbehorende begroting. We bieden je meteen een eerlijke en nette prijs. Koop je jouw keuken in Hengelo bij Johan Bos Keukens, dan krijg je geen onrealistische verkoopprijzen of kortingen; je weet direct waar je aan toe bent.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en na het inmeten van de keuken bij jou thuis, bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers monteren de keuken meteen kookklaar. Natuurlijk staan wij ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.