Home Keukens Rijssen

Keukens Rijssen

Ruim 15 jaar is Johan Bos Keukens dé keukenspecialist in en rondom Rijssen. Hij vervult de wensen van klanten door een moderne, klassieke of landelijke keuken op maat te realiseren. Elke keuken uit de hand van Johan balanceert tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’. 

Johan Bos Keukens is gevestigd in Haaksbergen. Persoonlijk contact vindt Johan erg belangrijk. De sleutels tot een nieuwe keuken in Rijssen zijn een kopje koffie, uw wensen en de jarenlange ervaring van Johan Bos Keukens. Natuurlijk is het laten zien, voelen en horen van verschillende keukenstijlen in de showroom een onmisbaar onderdeel. Bij Johan kan je je goed oriënteren en zie je jouw droomkeuken voor het eerst in een digitaal 3D ontwerp.

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Rijssen en omgeving. Van Rijssen tot Lochem en van Winterswijk en Groenlo behoren tot Johans werk- en servicegebied.
  • Technische kennis en ervaring voor een vakkundig en inspirerend ontwerp
  • Aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Europa: voor jou een eerlijke en nette prijs.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe keuken begint bij een goede kop koffie. Ook hoort hier het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens bij. Een goed advies kan je verwachten, natuurlijk in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Laat jouw gegevens achter en Johan belt je persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer inventariseren wij al jouw wensen.

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen worden vertaald in één of meerdere ontwerpen waardoor je een goed beeld van jouw keuken krijgt.

Over ons

3. Uitwerking

Het gekozen ontwerp wordt met speciale software verder uitgewerkt in een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We laten je het ontwerp zien en tonen je de begroting. Bij Johan Bos Keukens bieden we meteen een eerlijke en nette prijs. Geen onrealistische hoge prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord bevestigen wij je alles nogmaals in een gedetailleerde orderbevestiging zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Over ons

6. Montage en nazorg

De keuken wordt kookklaar gemonteerd door onze ervaren interieurbouwers. Wij staan ook voor je klaar nadat je jouw keuken in gebruik hebt genomen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.