Home Keuken Doetinchem

Keukens Doetinchem

Johan Bos Keukens is inmiddels al meer dan 15 jaar de vertrouwde Keukenzaak nabij Doetinchem en omstreken. Vanuit Haaksbergen zijn er diverse moderne, stijlvolle keukens gerealiseerd. Johan realiseert niet alleen de keuken, maar neemt ook de planning voor je uit handen. Meer dan keukens: ook mooi afgewerkte muren, elektrische installatie volgens de reglementen en een nieuw interieur: Johan regelt het allemaal voor je. 

Maar voor het zover is, is het prettig om eens rond te kijken, te voelen en te horen in de showroom van Johan Bos Keukens. De sfeer is ongedwongen, Johan helpt je of je wilt zelf rustig rondkijken. Dat mag natuurlijk ook. De showroom is voorzien van meerdere keukens en stijlen, zodat je kunt ontdekken welke keuken het beste bij jou past. 

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Doetinchem, Hengelo, maar het service- en werkgebied richt zich ook richting Oldenzaal, Winterswijk en Gronau. Vanuit Doetinchem is de showroom in Haaksbergen aan de Textielstraat gemakkelijk aan te rijden.
  • Aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Hierdoor koop je een mooie kwaliteitskeuken voor een nette en eerlijke prijs. Geen onrealistische hoge adviesprijzen en misleidende kortingen.
  • Uitsluitend doen wij zaken met vooraanstaande keukenfabrikanten. Dankzij onze forse inkoopkracht zijn wij in staat om stijlvolle keukens naar jouw smaak te realiseren.
  • Technische kennis en jarenlange ervaring vormen een gedegen basis voor vakkundig advies en een verrassend ontwerp. Johan leeft zich in in jouw wensen en verwachtingen. Om bij jou de juiste snaar te raken en te verrassen.
  • Johan werkt samen met betrouwbare partners, wat resulteert in een subliem eindresultaat.
  • Mocht je graag willen dat Johan al het regel- en planwerk voor je uit handen neemt, dan biedt Johan Bos Keukens het Keuken+ Concept aan. Allerlei zaken, zoals de planning en coördinatie, maar ook het stucwerk, schilderwerk en het leggen van de vloer zal in goede banen geleid worden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Jouw wens voor een nieuwe keuken in Doetinchem begint bij een lekkere kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn bijzondere showroom. Ongedwongen kijk je hier rond, met of zonder advies. Net wat je wenst.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

✔ Jouw ideeën en wensen worden uitgewerkt aan de hand van een handschets
✔ Johan zal je verschillende keukens laten zien, voelen en horen
✔ Een transparant en eerlijk advies, wat je helpt bij het maken van een goed overwogen keuze

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Maak kennis
met johan

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer inventariseren wij al je wensen. Misschien heb je nog geen idee, maar dan help ik je natuurlijk graag op weg.

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensenlijst maken wij direct één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Het ontwerp van jouw voorkeur wordt daarna met speciale software uitgewerkt tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen onrealistische hoge adviesprijzen en misleidende kortingen.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een gedetailleerde omschrijving. Dat voorkomt akelige verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag. Ook na de installatie kan je rekenen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.