Home Keuken Holten

Keukens Holten

Een nieuwe keuken in Holten kies je niet zomaar. De stijl, de sfeer en de uitstraling moet bij je passen. Bij Johan Bos Keukens ontdek je voor welke keukensfeer je valt. De uitkomst kan soms heel anders zijn dan je eerst dacht. Voor een stijlvolle kwaliteitskeuken kan je bij Johan Bos Keukens terecht. Johan gaat verder dan dat: hij helpt je van A tot Z als het gaat om het plannen van monteurs-, stukadoors- en elektriciteitswerkzaamheden. Ook staat er een team van interieurvormgevers voor je klaar. 

Natuurlijk komen de ideeën niet zomaar aanwaaien. Bij Johan Bos Keukens, gevestigd in het mooie Haaksbergen, doe je echt inspiratie op. In de showroom vind je er doorgaans zo’n twaalf opstellingen. Elke opstelling heeft een eigen stijl en sfeer. Kijk op je gemak rond of laat je adviseren door Johan of loop een rondje met een van onze interieurvormgevers. 

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om te kiezen voor Johan Bos Keukens

  • Johan Bos Keukens is gevestigd in Haaksbergen, maar vanuit Holten is dat goed te doen, mocht je de showroom willen bezoeken. Het service- en werkgebied van Johan omvat zo grofweg van Lochem naar Winterswijk en van Doetinchem tot Oldenzaal. Ook Nordhorn en Gronau vallen onder het werkgebied van Johan.
  • Onze keukenzaak is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dat houdt in dat we voor jou een kwaliteitskeuken realiseren, maar wel voor een eerlijke en nette prijs. 
  • Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Onze forse inkoopkracht stelt ons in staat unieke keukens naar Nederlandse smaak te realiseren. 
  • Jarenlange ervaring en technische kennis vormen een goede basis voor een vakkundig advies en verrassend ontwerp. 
  • Samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een geweldig product.
  • Wanneer je liever zo min mogelijk regelwerk en planwerk doet, dan kan je kiezen voor het Keuken+ Concept. Johan leidt het gehele project in goede banen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eerst starten we eens met een heerlijke kop koffie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Johan, uiteraard in zijn bijzondere showroom te Haaksbergen, brengen we jouw wensen in beeld. Ongedwongen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Geef jouw wensen gerust aan.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

Jouw ideeën en wensen werken we uit in een handschets
Johan leidt je rond door de showroom en laat je verschillende keukens zien, voelen en horen
Een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een weloverwogen keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer brengen wij al jouw wensen in beeld. Heb je al wat ideeën, dan gaan we hier uiteraard ook naar kijken. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Wellicht kan je van tevoren alvast mijn brochure bekijken.

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij gelijk één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld van jouw keuken geven.

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een favoriet, dan werken we dit ontwerp met speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin tegelijkertijd een eerlijke prijs. Geen misleidende hoge adviesprijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een uitgebreide omschrijving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken geheel kookklaar. Eindelijk kan je aan de slag. Ook na de installatie kan je rekenen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een keuken in Holten, maar word je naderhand ook goed geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.