Home Keuken Lochem

Keukens Lochem

Wil jij een stijlvolle designkeuken op maat bij jou in Lochem? Een keuken die past bij jouw interieur? Wanneer je een moderne keuken wilt, die van alle gewenste praktische oplossingen is voorzien, dan begint jouw zoektocht bij Johan Bos Keukens. 

Het gaat niet alleen om het realiseren van de keuken, Johan doet meer: van ontwerp tot het samenwerken met monteurs, elektriciens en stukadoors. Zo hoef jij dat niet allemaal te regelen.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd in Lochem en omgeving: van Borculo tot Eibergen, van Doetinchem tot Enschede: in Oost-Nederland vind je de kwaliteitskeukens van Johan.
  • Aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Dit betekent niet alleen een kwaliteitskeuken, maar ook nog eens een keuken voor een goede en eerlijke prijs. 
  • Wij doen alleen zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Hierdoor zijn wij in staat om bijzondere keukens naar Nederlandse smaak te creëren. 
  • Jarenlange ervaring en technische vakkennis vormen een goede fundering voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp. Soms net even wat anders dan anders.
  • De samenwerking met betrouwbare partners resulteert in een geweldig eindresultaat, een perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’.
  • Kies je voor het Keuken+ Concept, dan neemt Johan je al het regelwerk uit handen. Denk aan planning en coördinatie, het demonteren van de oude keuken, aanpassen van het installatiewerk, stukadoren, schilderen en het aanpassen of opnieuw leggen van de vloer. Tijdens het traject houdt Johan je netjes op de hoogte.

Maak een vrijblijvende afspraak

De wens voor een nieuwe droomkeuken in Lochem begint bij een goede kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom. Uiteraard in een ongedwongen en relaxte sfeer.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

Jouw ideeën worden uitgewerkt (geschetst)
Het laten zien, voelen en horen van verschillende keukens en stijlen
Een transparant en eerlijk advies om je te helpen bij het maken van een keuze

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een ontspannen sfeer brengen wij al je wensen in kaart.

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensenlijst zorgen wij direct voor één of meerdere ontwerpen die een duidelijk beeld geven van jouw keuken.

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur? Dan wordt dit ontwerp vervolgens met speciale software uitgewerkt tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin een eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een gedetailleerde omschrijving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

De installatie van jouw keuken wordt volledig uitgevoerd door onze ervaren interieurbouwers, waarbij de keuken kookklaar wordt opgeleverd. Na de installatie kan je tevens vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo krijg je niet alleen een nieuwe keuken in Lochem, maar is er ook goede service achteraf.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.