Home Keuken Borculo

Keukens Borculo

Inmiddels kan je al ruim 15 jaar bij Johan Bos Keukens terecht voor een maatwerk keuken in Borculo. Een stijlvolle keuken op maat, die echt goed past bij jouw interieur. Elke keuken uit de hand van Johan is voorzien van praktische oplossingen, zonder daarbij de uitstraling uit het oog te verliezen. De zoektocht naar jouw droomkeuken begint bij Johan: altijd een perfecte balans tussen ‘prachtig’ en ‘praktisch’. 

Bij Johan draait het niet alleen om de keuken, maar om het perfecte totaalplaatje. Hij plant afspraken met monteurs, elektriciens, stukadoors of interieurvormgevers, alles wat er nodig is voor jouw prachtige, nieuwe keuken in Borculo.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd in Borculo en omgeving: van Lochem tot Eibergen, van Winterswijk tot Hengelo: in Oost-Nederland vind je de kwaliteitskeukens van Johan. Ook richt hij zich op Gronau, Nordhorn en Vreden.
  • De keukenzaak is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Hierdoor koop je niet alleen een kwaliteitskeuken bij Johan, maar koop je nog eens een keuken voor een nette en eerlijke prijs. 
  • Wij doen alleen zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Hierdoor zijn wij in staat om moderne keukens naar Nederlandse smaak te creëren. 
  • Ruime ervaring en technische vakkennis vormen een goede fundering voor een vakkundig advies en inspirerend ontwerp. Soms net even wat anders dan anders.
  • De samenwerking met gedegen partners resulteert in een fantastisch eindresultaat, namelijk een perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’.
  • Wanneer je voor het Keuken+ Concept kiest, neemt Johan al het regelwerk voor je uit handen. Bijvoorbeeld op het gebied van planning en coördinatie, het demonteren van de oude keuken, het aanpassen van installatiewerk, stukadoren, schilderen en het aanpassen of het leggen van een nieuwe vloer.

Maak een vrijblijvende afspraak

Jouw wens voor een nieuwe droomkeuken in Borculo begint bij een heerlijke kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn mooie, complete showroom. Ongedwongen kijk je hier rond, met of zonder advies.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

Jouw ideeën worden uitgewerkt aan de hand van een handschets
Johan laat je verschillende keukens en stijlen zien, voelen en horen
Een transparant en eerlijk advies, wat je helpt bij het maken van een goede keuze

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een ongedwongen en ontspannen sfeer brengen wij al je wensen in kaart.

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen zorgen wij meteen voor één of meerdere ontwerpen die een helder beeld geven van jouw droomkeuken in Borculo.

Over ons

3. Uitwerking

Heb je al een voorkeur voor een ontwerp? Dan wordt dit ontwerp met speciale software uitgewerkt tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met een daarbij horende, eerlijke en nette prijs.

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we de keuken bij jou thuis hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een gespecificeerde omschrijving. Dat voorkomt (meestal onaangename) verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren interieurbouwers installeren de keuken en leveren deze kookklaar op. Na de installatie blijft Johan Bos Keukens in beeld indien er iets met de keuken is. Op de servicedienst van Johan Bos Keukens kun je vertrouwen. Zo koop je niet alleen een nieuwe keuken in Borculo, maar is er ook uitstekende service achteraf.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.