Home Keuken Enter

Keukens Enter

Woon je in Enter of omgeving en wil je een nieuwe keuken? Bij Johan Bos Keukens begint jouw zoektocht naar jouw droomkeuken. Stijlvolle keukens op maat, functionele kwaliteitskeukens met een perfecte balans tussen ‘praktisch’ en ‘prachtig’. Wil je dat jouw keuken echt past bij jouw interieur en is voorzien van de beste praktische oplossingen? Voor jouw nieuwe keuken in Enter kom je naar Johan Bos Keukens. 

Download de gratis brochure vol inspiratie!

Jouw droomkeuken in Enter: praktisch en prachtig

Johan Bos Keukens is gevestigd in Haaksbergen, wat vanuit Enter prima te doen is. De keukenzaak beschikt over een grote, inspirerende showroom, waar je inspiratie kunt opdoen. Gemiddeld vind je er zo’n twaalf opstellingen, waarvan elke opstelling over een eigen stijl, keuken en sfeer beschikt. Je kunt er op je gemak rondkijken. Indien gewenst leidt Johan je rond. 

Ook kan een van de interieurvormgevers je rondleiden, afhankelijk van wat je natuurlijk wenst. Johan Bos Keukens zorgt niet alleen voor jouw droomkeuken op maat, maar regelt allerlei andere zaken rondom je nieuwe keuken, zoals de planning met de monteur, stukadoor, elektricien en interieurvormgevers.

5 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is georiënteerd op Enter, Rijssen, Hengelo, maar ook op Enschede, Nordhorn en Gronau. Oost-Nederland (Overijssel en Gelderland) en een stukje Duitsland.
  • Wij zijn aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Hierdoor kunnen wij jou een kwaliteitskeuken voor een eerlijke en nette prijs leveren. 
  • Uiteraard doen wij uitsluitend zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Dankzij onze forse inkoopkracht kunnen wij bijzondere keukens naar Nederlandse smaak realiseren. 
  • Jarenlange ervaring en technische kennis zijn de perfecte basis voor een gedegen advies en verrassend ontwerp
  • Johan werkt samen met betrouwbare partners. Samen realiseren we een geweldig eindproduct: jouw droomkeuken in Enter.

Wil je liever zo min mogelijk bezig zijn met het regel- en planwerk, wat best veel werk kan zijn, dan kan je kiezen voor het Keuken+ Concept van Johan Bos Keukens. Dit houdt in dat al het regelwerk je uit handen wordt genomen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eerst beginnen we eens met een lekkere kop koffie. Tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn bijzondere showroom brengen we jouw wensen in kaart. Ongedwongen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Net wat je wilt.

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

Jouw wensen werken we uit in een handschets
Johan leidt je rond door de showroom en laat je verschillende keukens zien, voelen en horen
Een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een goede keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer brengen wij al je wensen in kaart. Heb je nog geen idee, dan beginnen we natuurlijk bij het begin. Misschien kan je van tevoren alvast mijn brochure bekijken. 

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij meteen één of meerdere ontwerpen die een helder beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een favoriet? Dit ontwerp wordt vervolgens met speciale software uitgewerkt tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende hoge adviesprijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een gedetailleerde omschrijving. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken kookklaar. Eindelijk kan je aan de slag. Ook na de installatie kan je rekenen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.