Home Keuken Nijverdal

Keukens Nijverdal

Zoek jij jouw droomkeuken in Nijverdal, maar is het nog niet gelukt? Of ben je net begonnen aan je zoektocht? Bij Johan Bos Keukens luisteren we oprecht naar jouw wensen. Inspiratie kun je opdoen in onze showroom, waar we doorgaans zo’n twaalf opstellingen kunnen laten zien. Je mag zelf rustig rondkijken, maar Johan leidt je ook graag rond. Bij Johan Bos Keukens, gevestigd in Haaksbergen, nemen wij de tijd voor je. 

Het begint altijd met een vrijblijvende, persoonlijke afspraak. Wij nemen jouw wensen en ideeën met je door en leven ons in door ons te verdiepen in jouw wensen en verwachtingen. Zo raken wij de juiste snaar. Wij vinden het leuk om je te verrassen en blij te maken. Dat is onze beloning! 

Johan Bos Keukens is gevestigd aan de Textielstraat in Haaksbergen. Vanuit Nijverdal is dit erg goed te doen. Ons service- en werkgebied omvat Nijverdal, Enter en Rijssen, maar ook Holten, Nordhorn, Oldenzaal en Gronau. Van Enschede tot aan Winterswijk, daar vind je onze keukens op maat.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

5 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Wij zijn aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa. Hierdoor kunnen wij een kwaliteitskeuken in Nijverdal leveren en ook nog eens voor een nette en eerlijke prijs. 
  • Uiteraard doen wij alleen zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Onze forse inkoopkracht zorgt ervoor dat wij bijzondere keukens aan de hand van jouw wensen kunnen realiseren. 
  • De technische kennis en jarenlange ervaring van Johan vormen een stevige basis voor een gedegen advies en verrassend ontwerp. Jij verrast en blij, dat is onze beloning. 
  • Wij werken samen met betrouwbare partners voor een fantastisch eindresultaat.
  • Liever al het plan- en regelwerk overlaten aan Johan? Dan kies je voor het Keuken+ Concept. Johan leidt het gehele project in goede banen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eerst beginnen we met een goed kopje koffie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Johan, uiteraard in zijn prachtige showroom, brengen we jouw wensen in beeld. Ontspannen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Geef jouw wensen gerust aan. 

Wat kun jij verwachten tijdens deze afspraak?

Jouw ideeën en wensen werken we uit in een handschets
Johan leidt je rond door de showroom en laat je verschillende stijlen zien, voelen en horen
✓ Een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een goede keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend (persoonlijk) gesprek in een gemoedelijke sfeer brengen wij al jouw ideeën in beeld. Heb je al wat wensen, dan zullen we daar natuurlijk ook naar kijken. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Van tevoren kun je ook gratis mijn brochure downloaden

Over ons

2. Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maken wij direct één of meerdere ontwerpen die een helder beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur voor een ontwerp, dan werken we dit ontwerp met speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin meteen een eerlijke prijs. Geen misleidende, te hoge adviesprijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een uitgebreide omschrijving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken geheel kookklaar. Ja, nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je vertrouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een keuken in Nijverdal, maar word je naderhand ook netjes geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.