Home Keuken Raalte

Keukens Raalte

Ben je pas begonnen met je zoektocht naar een nieuwe keuken in Raalte? Of heb je al een paar keukenzaken bezocht? Ongeacht hoe ver je bent, bij Johan Bos Keukens kun je de nodige inspiratie op doen. Ga je voor een stijlvolle, moderne keuken of wil je liever een landelijke, knusse keuken? In de showroom van Johan Bos Keukens, gevestigd in Haaksbergen, vind je zo’n twaalf opstellingen. 

Elke opstelling heeft een andere stijl, look en feel. De wens voor een nieuwe keuken begint bij een heerlijke kop koffie tijdens een vrijblijvende afspraak met Johan in zijn prachtige showroom. Wat je kunt verwachten tijdens zo’n afspraak? Geschetste uitwerkingen van ideeën en Johan laat je de keukens zien, voelen en horen. Verder voorziet hij je graag van een eerlijk en transparant advies, zodat hij je kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Download de gratis brochure vol inspiratie!

6 redenen om voor Johan Bos Keukens te kiezen

  • Johan Bos Keukens is gemakkelijk vanuit Raalte te bereiken en is vanwege de grote showroom de moeite waard om aan te rijden. Het werk- en servicegebied van Johan omvat Raalte, Nijverdal, Enter en Rijssen, maar ook Enschede, Gronau, Nordhorn en Oldenzaal
  • Onze keukenzaak is aangesloten bij een van de grootste inkooporganisaties van Europa, wat betekent dat jij een kwaliteitskeuken koopt, maar wel voor een eerlijke en goede prijs. 
  • Wij doen alleen zaken met gerenommeerde keukenfabrikanten. Onze forse inkoopkracht maakt dat wij bijzondere keukens naar Nederlandse maatstaven kunnen realiseren. 
  • Johans technische kennis en jarenlange ervaring zorgt voor een stevige basis. Je kunt van hem een goed advies en inspirerend ontwerp verwachten. 
  • Wij werken samen met betrouwbare partners voor een fantastische maatwerk keuken in Raalte.
  • Wil je liever geen regel- en planwerk, dan kan je voor het Keuken+ Concept kiezen. Johan regelt alles rondom planning en coördinatie, het demonteren van de oude keuken, het aanpassen van het installatiewerk, stukadoren, schilderen en het leggen van de vloer: alles wordt voor je in goede banen geleid.

Maak een vrijblijvende afspraak

Eerst beginnen we met een goed kopje koffie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Johan, uiteraard in zijn prachtige showroom, brengen we jouw wensen in beeld. Ontspannen kijk je hier rond, met of zonder advies van Johan. Geef jouw wensen gerust aan. 

Tijdens deze afspraak: 

Werken we jouw ideeën en wensen uit in een handschets
Leidt Johan je rond door de showroom en laat hij je verschillende stijlen zien, voelen en horen
Geeft Johan jou een transparant en eerlijk advies. Dit helpt bij het maken van een goede keuze.

Vrijblijvende afspraak Landingspagina

Over ons

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in een gemoedelijke sfeer brengen wij samen al jouw wensen in kaart. Heb je al enige wensen, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Zo beginnen we letterlijk bij het begin. Van tevoren kun je eventueel mijn gratis brochure downloaden

Over ons

2. Ontwerp

Jouw wensen vertalen wij direct naar één of meerdere ontwerpen die een helder beeld van jouw keuken geven. 

Over ons

3. Uitwerking

Heb je een voorkeur voor een ontwerp, dan werken we dit ontwerp met speciale software voor je uit tot een fotorealistische presentatie. Dit geeft een compleet beeld van de situatie.

Over ons

4. Tweede gesprek

We bieden je het eindontwerp aan, inclusief de begroting met daarin een eerlijke prijs. Geen misleidende prijzen en kortingen. 

Over ons

5. Akkoord

Na jouw akkoord en nadat we bij jou thuis de keuken hebben ingemeten, bevestigen we de opdracht in een gedetailleerde omschrijving. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Over ons

6. Montage en nazorg

Onze ervaren monteurs installeren jouw keuken geheel kookklaar. Nu kan je eindelijk aan de slag! Ook na de installatie kan je bouwen op de eigen servicedienst van Johan Bos Keukens. Zo koop je niet alleen een keuken in Raalte, maar word je nadien ook goed geholpen. 

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.